Cel mai așteptat eveniment auto indoor din Piteşti!
Cel mai așteptat eveniment auto indoor din Piteşti!

Cel mai așteptat eveniment auto indoor din Piteşti!

Argeşenii pasionaţi de maşini sunt invitaţi de către VIVO! la cel mai așteptat eveniment auto indoor din Piteşti, VIVO! Auto Expo Spring Edition, care se va desfăura în perioada 30 martie – 1 aprilie.

Acest eveniment trasează trendul auto pentru întreaga piaţă de profil, iar anul acesta,
organizatorii s-au întrecut pe ei înşişi, oferind vizitatorilor o gamă impresionantă de maşini,
utilităţi, oferte şi surprize! Fie că doriţi să vă cumpăraţi o maşină nouă, fie că doriţi doar să vă
încântaţi privirile, zeci de modele noi de autoturisme vă stau la dispoziţie. Specialişti ai mărcilor Jaguar, Range Rover, Peugeot, Renault, Dacia, Opel, Honda și Mazda le vor pune la dispoziţie vizitatorilor orice detalii doresc.

Aşadar, toţi iubitorii bijuteriilor pe patru roţi sunt aşteptaţi la începând cu data de 30 martie şi până pe 1 aprilie, în centrul comercial VIVO! la Auto Expo Spring Edition, unde se vor
întâlni cu cei mai importanţi dealeri auto din oraş: AMAT, Arian Motors, Auto World Park, Brit Motor AG și Eurial Invest.

AUTO WORLD PARK, dealer și reparator autorizat Opel, aduce la această ediție a Salonului Auto VIVO! Pitești cele mai bune soluții pentru clienții aflați în căutarea unei mașini care să le asigure spațiul necesar unei familii numeroase, siguranță și confort, cât și pentru cei
aflați în căutarea unui autoturism dinamic, fiabil, echipat cu tehnologie de ultimă oră.

La eveniment vor fi prezente modelele Insignia Grand Sport, Grandland X și Mokka X. În modelele Opel veți putea descoperi și OnStar, ”Îngerul păzitor” al autovehiculelor Opel. OnStar
este disponibil împreună cu aplicația de smartphone, myOpel, și, pe lângă serviciile de siguranță pe care le oferă: asistență imediată în caz de urgență, răspunsul automat la impact, asistență pentru autovehiculele furate, are utilitatea unui asistent personal. Apasănd butonul albastru OnStar, clienții vor putea solicita unui operator date despre starea vehiculului sau informații precum cea mai apropiată benzinărie, situația traficului. Operatorul are posibilitatea de a trimite rutele solicitate direct în navigația de la bordul solicitantului.

BRIT Motor AG te suprinde cu cele mai noi autoturisme Jaguar și Land Rover la Auto Expo Spring Edition.
Auto Expo Spring Edition va reprezenta pentru BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover, oportunitatea de a prezenta într-un cadru relaxant, tuturor vizitatorilor expoziției, noutățile din prestigioasa lume a mărcilor britanice de autoturisme.
Noul E-PACE, primul SUV compact din familia Jaguar și Noul Range Rover Sport, cel mai agil și dinamic Range Rover, acum la un nou nivel de performață, vor fi noutățiile acestei ediții.

În completarea celor două autoturisme, în cadrul expoziției, vor fi prezente și Jaguar FPACE, un SUV extrem de rafinat și performant și avangardistul Range Rover Velar.

Noul Jaguar E-PACE este un SUV compact cu 5 locuri, care înglobează designul şi performanţele unei maşini sport Jaguar într-un vehicul spaţios, practic, cu tracţiune integrală.
Designul exterior este inspirat de modelul sport F-TYPE şi se caracterizează prin grila specifică Jaguar, silueta atletică şi părţile laterale robuste. Toate modelele E-PACE sunt echipate cu cea
mai nouă generaţie a sistemului multimedia Touch Pro Jaguar.

Comanda vocală, interfaţa cu ecran tactil cu diagonală de 10’’ şi ecranul principal configurabil, asigură o interacţiune rapidă,
simplă şi intuitivă cu sistemul. Panoul de bord TFT full color, cu diagonală de 12,3’’, disponibil opţional, şi cele 2 sisteme audio premium dezvoltate împreună cu Meridian, permit modelului EPACE să asigure tehnologia şi conectivitatea de care clienţii au nevoie. În lista de opţionale pentru E-PACE se regăseşte şi inovativa cheie inteligentă tip brăţară – Activity Key – a cărei
rezistenţă la apă şi şocuri îi permite şoferului să înlocuiască cheia maşinii atunci când practică sporturi precum atletism, înot sau ciclism.

Jaguar F-PACE – primul SUV Jaguar de înaltă performanţă, înglobează manevrabilitatea sportivă și frumuseţea designului exterior. Jaguar a transmis ADN-ul performanţelor sale
legendare la care a adăugat eficienţă, spaţiu şi cele mai performante sisteme de tracţiune intregrală şi siguranţă. Descoperă ofertele speciale ale acestui model: Jaguar F-PACE Pure, Prestige și R-Sport la prețuri începând de la 39.500 € + TVA.

Noul Range Rover Sport aduce performanța și siguranța rutieră la un nou nivel. Cu un design mai sportiv și o siluetă care inspiră forță, modelul Range Rover Sport este proiectat pentru a se diferenția. Mai simplu și mai dinamic, inspiră modernitate din orice unghi – de la grila noua Range Rover Sport, la prizele de aer de pe capotă reproiectate și la opțiunile pentru jante, sportive și rafinate.

Gama de motorizări puternice oferă performanțe rutiere extraordinare. Motorul V8 supraalimentat, de 5,0 litri, dezvoltă o putere mărită de 525 CP, iar combinația între motorul Ingenium avansat, pe benzină și motorul electric asigură modelului Range Rover Sport PHEV performanțe remarcabile. Sistemul multimedia Touch Pro Duo integrează perfect 2 ecrane tactile de înaltă definiție, cu diagonala de 10”. Utilizarea sistemului Touch Pro Duo împreună cu afișajul color de pe parbriz și ecranul interactiv al șoferului, permite interacționarea simultană cu mai multe tehnologii totul pentru o siguranță sporită la volan.

Range Rover Velar aduce un suflu nou de grație și eleganță în gama de modele Range Rover. Modelul se remarcă prin somptuozitate, rafinament, capabilități în teren accidentat, precizie și atenție acordată detaliilor. Tehnologia avansată se îmbină cu designul contemporan şi farurile cu LED completate de mânerele escamotabile ale ușilor subliniază designul sculptural și elegant, contribuind la obținerea celui mai aerodinamic Land Rover realizat până acum.

Noul Range Rover Velar dispune de sistemul multimedia Touch Pro Duo ce integrează 2 ecrane tactile de înaltă definiție cu diagonala de 10”, de sistemul de tracțiune integrală „Intelligent Driveline Dynamics”, suspensie pneumatică integrală și de sistemul Terrain
Response 2. Eficiența și performanțele excepționale sunt asigurate de cele 6 motorizări diesel și benzină, alături de transmisia automată cu 8 rapoarte.

Fii vedeta primăverii la VIVO! Pitești!

Descoperă colecțiile de primăvară din VIVO! și răsfață-te cu premii doar pentru tine! În luna martie, cumpărăturile din VIVO! Pitești vă pot aduce unul din cele 5 premii speciale în valoare de 1000 de lei fiecare, constând în bijuterii, produse cosmetice, ţinute şi accesorii.
Fă cumpărături de minim 100 de lei pe același bon fiscal din orice magazin din VIVO! Pitești până pe 31 martie, păstrează bonul de casă şi înscrie-te la concurs prin intermediul aplicației online VIVO!, la Biroul de Informații din incinta centrului comercial, unde completezi un formular de contact și esti înscris automat la câștigarea marilor premii oferite prin tragere la sorți. În data de 1 Aprilie 2018 vor avea loc extragerile pentru desemnarea câștigătorilor marilor premii, la Biroul de Informaţii din incinta VIVO! Pitesti.

Înscrierea la campanie se poate face doar în ziua în care este emis bonul fiscal în baza căruia se participă. Valoarea bonurilor nu se cumulează, însă orice persoană poate participa cu mai multe bonuri de cumpărături la loterie.

Vânătoarea ouălor de ciocolată

În duminica Floriilor, pe 1 Aprilie, de la ora 16.00, Alice, Iepurele, Pălărierul și alte personaje de poveste din Țara Minunilor le oferă copiilor ateliere de creație, jocuri și spectacole inedite de păpuși. Vă așteptăm și pe voi la VIVO! Se lasă cu vânătoare de ouă de ciocolată,
face-painting și o mulțime de surprize pentru cei mici!

About The Author

Related posts