Cele mai moderne dotări la spitalul Mioveni

Cele mai moderne dotări la spitalul Mioveni

Cel mai nou spital din sudul țării, merită doar cele mai moderne dotări! Pas cu pas spitalul din Mioveni este dotat cu aparatură medicală și echipamente de ultimă generație. În imagini se observă secția ATI, un element cheie în structura oricărui spital de urgență.

Secția de obstretică ginecologie a noului spital din Mioveni prinde contur. Echipamentele medicale și mobilierul se montează atât în sălile de operație cât și în saloane, pentru ca viitoarele mame din Mioveni să beneficieze de cele mai bune condiții.

În scurt timp spitalul din Mioveni va intra în probe și de la 1 septembrie, acesta va funcționa. Vor fi 250 de locuri de muncă noi în Mioveni, însemnând personalul necesar pentru funcționarea spitalului.

Toate posturile vor fi ocupate prin concurs iar candidații trebuie să urmărească revista ”Sănătatea”, unde vor fi toate informațiile necesare cu privire la posturile scoase la concurs, dar și calendarul de participare. Angajarea se va face de către Consiliul de Administrarea a spitalului la vremea respectivă.

About The Author

Related posts