Clienţii VIVO! Piteşti au fost răsplătiţi cu super premii la aniversare
Clienţii VIVO! Piteşti au fost răsplătiţi cu super premii la aniversare

Clienţii VIVO! Piteşti au fost răsplătiţi cu super premii la aniversare

Weekend-ul trecut a fost marcat de distracţie, veselie şi emoţie pentru clienţii care au trecut pragul centrului comercial VIVO! Piteşti.

La aniversarea a 10 ani de la deschidere, organizatorii le-au pregătit piteştenilor concursuri inedite, premii uimitoare şi un concert de senzaţie susţinut de Smiley.vivo-78

Clienţii VIVO! Piteşti s-au bucurat de o mulţime de premii sâmbătă

Toţi cei care au făcut cumpărături de minimum 200 de lei din centrul comercial au fost răsplătiţi cu bilete la film, iar 10 dintre clienţii care au povestit pe Facebook cel mai frumos moment petrecut în centrul comercial, au fost premiaţi cu vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei. Tot sâmbătă a fost desemnat şi câştigătorul campaniei aniversare “Sărbătorim 10 ani cu premii fabuloase!”.vivo-63

Beneficiara unei excursii All Inclusive în Maldive este Popa Andreea Eugenia, din Tîrgovişte, judeţul Dâmboviţa. După ce s-a relaxat la cumpărături în VIVO! Piteşti, clienta se va bucura de o vacanţă într-o destinaţie exotică, oferită de centrul comercial. Cei mai talentaţi decoratori ai torturilor aniversare VIVO! Piteşti au fost premiaţi pe scena centrului comercial.

În urma votării pe pagina de Facebook, au fost desemnaţi câştigătorii:

  • Premiul III, în valoare de 1000 de lei – Grădiniţa cu program prelungit “Licuricii” Topoloveni
  • Premiul II, în valoare de 1200 de lei – Grădiniţa Aşchiuţă
  • Premiul I, în valoare de 2000 de lei – Centrul Educaţional Kinder World Dream. vivo-96Seara s-a încheiat cu un recital marca Smiley, susţinut pe scena din VIVO! Piteşti. În aplauzele publicului, artistul piteştean a cântat cele mai cunoscute piese ale sale, compuse în cei 10 ani de carieră. Smiley a făcut un adevărat show pentru fani, care au cântat versurile melodiilor alături de el. De 10 ani, VIVO! Piteşti dă tonul în oraş în materie de distracţie, shopping şi premii. Mai multe detalii pe: www.vivo-pitesti.com, www.facebook.com/VIVOPitesti.

About The Author

Related posts