Deputatul Cătălin Rădulescu și-a luat-o pentru a doua oară!

Deputatul Cătălin Rădulescu și-a luat-o pentru a doua oară!

Deputatul Cătălin Rădulescu și-a luat-o pentru a doua oară! Conducerea social democraților argeșeni a transmis că se delimitează de declarațiile demnitarului argeșean prin care susținea că românii care s-au întors în țară sunt de vină pentru cazurile de coronavirus din țară.

„PSD Argeș se delimitează de declarațiile deputatului Cătălin Marian Rădulescu, declarații pe care le consideră inacceptabile și iresponsabile privind cetățenii români care revin în țară pe fondul pandemiei generată de noul coronavirus.

Mai mult ca oricând, e nevoie acum de unitate, de empatie și solidaritate pentru a trece cu bine peste greaua încercare cu care ne confruntăm. Noul coronavirus reprezintă o amenințare la adresa sănătății și securității globale.

Ca măsură imediată, conducerea PSD Argeș a înaintat Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat propunerea de suspendare a domnului deputat Cătălin Marian Rădulescu pe o perioadă de 12 luni din cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş” a anunțat conducerea PSD Argeș.

About The Author

Related posts