VIDEO: Descinderi în Muscel la hoţii de lemne!

VIDEO: Descinderi în Muscel la hoţii de lemne!

UPDATE:

Șase persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Poliției Municipiului Câmpulung, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate în această dimineață. Mai multe avize de proveniență și însoțire a materialului lemnos și alte documente au fost ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au identificat șase persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

De asemenea, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, șase motofierăstraie și alte unelte susceptibile a fi folosite în activitatea infracțională, precum şi avize de proveniență și însoțire a materialului lemnos.

Au fost indisponibilizaţi 10 m.c material lemnos, esențe rășinoase și foioase.

Reamintim că în această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat 11 percheziţii pe raza comunelor Davidești, Vulturești, Stoenești și Valea Mare, la locuinţele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a reieşit că, în perioada  2015 – 2017, cei în cauză ar fi tăiat ilegal și sustras aproximativ 140 de metri cubi de material lemnos.

Ulterior, cei vizați ar fi folosit documente de însoțire completate cu date nereale pentru a comercializa materialul lemnos către persoane fizice din Argeș, Dâmbovița și Teleorman.

Prejudiciul estimat în cauză este de 28.000 de lei.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

La acţiune au participat şi reprezentanţi ai Garzii Forestiere Ploieşti.

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat 11 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Astăzi, de la primele ore ale dimineţii, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au descins în11 locaţii pe raza comunelor Davidești, Vulturești, Stoenești și Valea Mare Pravăţ, la locuinţele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a reieşit că, în perioada  2015 – 2017, cei în cauză ar fi tăiat ilegal și sustras aproximativ 140 de metri cubi de material lemnos.

Ulterior cei vizați ar fi folosit documente de însoțire completate cu date nereale pentru a comercializa materialul lemnos către persoane fizice din Argeș, Dâmbovița și Teleorman.

7 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

About The Author

Related posts