Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului!
Dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului!

Dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului!

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 47 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism pe sr. Elena Cuza, de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. 

În noaptea de 24 spre 25 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate, care a produs un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

About The Author

Related posts