19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Două cazuri au cutremurat România! Legătura este incredibilă…

Alte Știri

Două tragedii de-a dreptul cutremurătoare au zguduit România în ultima perioadă. Dis-de-dimineață, Adela Loredana și-a pus capăt zilelor, într-o gară din Strehaia. Săptămâna trecută, Raisa Nicoleta a fost ucisă pe trecerea de pietoni de către Constantin Popescu, un polițist în vârstă de 27 de ani. Iată care este asemănarea dintre cele două cazuri!

  • Legătura dintre cazul lui Constantin Popescu și sinuciderea Adelei Loredana
  • De ce s-a sinucis, de fapt, Adela Loredana
  • Cele două cazuri au cutremurat România

Cele două tragedii au cutremurat întreaga Românie! Adela Loredana s-a împușcat în cap cu arma din dotare, chiar în această dimineață. A ieșit din birou și a mers în baia gării din Strehaia, unde s-a sinucis.

Adela Loredana, tânăra în vârstă de 25 de ani care s-a împușcat în cap cu arma din dotare, a fost studentă la Facultatea de Litere – Universitatea din Craiova. De asemenea, Constantin Popescu a fost angajat din sursă externă în structura Ministerului Afacerilor Interne în anul 2017.

Așadar, ambii polițiști au fost angajați fără a avea studii de specialitate, doar pe baza diplomei de Bacalaureat. Adela Loredana și Constantin Popescu au susținut și un test de cunoştinţe privind legislaţia specifică domeniului. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie