Două maşini avariate şi două victime la Schitu Goleşti!

Două maşini avariate şi două victime la Schitu Goleşti!

Două maşini avariate şi două victime la Schitu Goleşti!

Accident rutier în Schitu Goleşti,între doua autoturisme. În coliziunea dintre cele 2 autoturisme, au rezultat 2 victime un adult și un minor, ambele cu traumatisme cranio-cerebrale minore.

Un autoturism rula dinspre Câmpulung şi celălalt dinspre Piteşti. Cel care rula dinspre Câmpulung spre Piteşti, a vrut să vireze la stânga, iar cel care venea dinspre Piteşti spre Câmpulung se afla în depăşire. Cele două maşini s-au ciocnit, iar cea cere venea dinspre Piteşti s-a oprit într-un cap de pod.

Ambele maşini au fost destul de grav avariate, şi au rezultat două victime, o persoană adultă şi un minor. Cele două victime aveau traumatisme cranio-cerebrale minor.

La faţa locului au sosit pompierii din cadrul Detaşamentului din Câmpulung şi un echipaj SMURD. Celor două victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, ele refuzând transferul la spital.

Până la sosirea poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, la faţa locului a acordat sprijin, un poliţist de la rutiera aflat în afara programului.

Poliţiştii musceleni au demarat cercetările urmând să stabilească gradul de vinovăţie a părţilor implicate în accident.

 

About The Author

Related posts