DRAMĂ! Un muscelean de doar 16 ani, orfan și de mamă și de tată!

DRAMĂ! Un muscelean de doar 16 ani, orfan și de mamă și de tată!

DRAMĂ! Un muscelean de doar 16 ani, orfan și de mamă și de tată! Dragoş Horeboiu are 16 ani şi joacă fotbal la Câmpulung Muscel, fiind portarul naţionalei României sub 16 ani.

A fost în pregătire cu AC Milan şi e un fotbalist de mare viitor. Colegii lui de la echipa de club au purtat la ultimul meci tricouri pe care scria: „Pentru Dragoș. Suntem alături de tine! Sincere condoleanțe!”.

Portarul naţionalei de juniori a României a rămas orfan de ambii părinţi în doar o săptămână. Sora lui e grav rănită în spital, victimă a unui teribil accident de maşină.

Mama, tatăl şi sora lui Dragoş Horeboiu, portarul echipei naţionale de fotbal U16 a României au fost victimele unui grav accident de circulaţie pe 1 octombrie, la Rupea, maşina în care se aflau intrând pe contrasens şi izbindu-se de o autoutilitară.
Soții Mihaela Horeboiu, de 42 de ani, Daniel Horeboiu de 47 de ani, și fiica lor în vârstă de 11 ani din Poienarii de Muscel se întorceau de la spital de la Târgu Mureș. Fetița era monitorizată la o clinică unde fusese operată din cauza unei malformații pe cord.

Mihaela Horeboiu a murit pe loc. Soțul ei, a fost grav rănit, fiind preluat de un elicopter SMURD de la locul accidentului. A fost transportat la Târgu Mureș, fiind în comă de gradul IV. Fiica celor doi a ajuns la un spital din Brașov, având o fractură la un picior.

Marţi, Daniel, tatăl lui Dragoş s-a stins şi el, cei doi copii ai familiei Horoboiu rămânând orfani de ambii părinţi.

About The Author

Related posts