După 8 ani doar lacrimile familiei mai curg într-o liniște deplină!

După 8 ani doar lacrimile familiei mai curg într-o liniște deplină!

31 august cea mai tristă zi pentru câmpulungeni! An de an aceștia își vor aduce aminte de Dragoș Alexandrescu, mort Afganistan din articolele jurnaliștilor sau de la familia sa, pe veci îndurerată. 

31 August 2016 – la 8 ani distanţă, aceeaşi zi de vară însorită dar şi cu momente de comemorare şi cinstire a memoriei Slt. (p.m.) Alexandrescu Dragoş prin slujbe de pomenire, momente de reculegere şi pios omagiu adus prin depunerea de jerbe şi buchete de flori la Monumentul Eroului dispus în cazarma unităţii, precum şi la mormântul situat în Cimitirul Eroilor Flămânda. Atunci când îţi aduci aminte de un erou, nu are cum să nu-ţi vină în minte şi ceilalţi eroi căzuţi la datorie indiferent că i-ai cunoscut sau nu. Curajul şi sacrificiul lor reprezintă motive de mândrie şi veşnică recunoştinţă pentru noi cei rămaşi astfel încât să ducem până la capăt flacăra speranţei. Faptele Slt. (p.m.) Alexandrescu Dragoş şi ale camarazilor săi rămân veşnic în amintirea vânătorilor de munte musceleni, şi nu numai în amintirea lor, ci şi a celorlaţi militari români, fie că se găsesc în ţară în poligoanele de instruire, fie în teatrele de operaţii executând misiuni specifice.

CITIȚI ȘI: VIDEO: Secretarul de stat, Valeriu Nicuţ a fost prezent la comemorarea lui Dragoş Alexandrescu! S-au împlinit 7 ani de când a devenit erou!

Într-un cadru extrem de restrâns, familia lui Dragoș Alexandrescu alături de foștii săi colegi de la unitate s-au adunat la mormântul acestuia din cartierul Flămânda pentru o scurtă slujbă de pomenire. Nu au participat autoritățile locale, nu au venit reprezentanții ministerului, ci doar Ionuț Butoi cel care a rămas într-un scaun cu rotile stând mereu lângă crucea lui Dragoș, încremenit de durere. Nu au lipsit nici cei răniți în Afganistan atunci când l-au pierdut pe Dragoș Alexandrescu.a fost un eveniment trist, dureros, iar după 8 ani doar lacrimile familiei mai curg! Dumnezeu să-l ierte!

 

 

 

About The Author

Related posts