Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Educaţie rutieră cu copiii din Câmpulung

Educaţie rutieră cu copiii din Câmpulung

De la primele ore ale dimineţii, copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani din Câmpulung au fost prezenţi în parcarea magazinului Lidl.

Pentru al cincilea an consecutiv, Poliția Română și Lidl demarează cea mai amplă campanie de educație rutieră la nivel național – „Verde la educație pentru circulație”. Lecția de circulație rutieră a avut loc simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga.lectii-rutiere-la-lidl-2

Devenit tradiție deja, parteneriatul dintre Poliția Română și Lidl are ca scop educarea copiilor în privința importanței cunoașterii și respectării regulilor de circulație.

Scopul acestei campanii este unul pe termen lung, anume reducerea numărului de accidente rutiere în care sunt implicați copiii.

lectii-rutiere-la-lidl-17În mijlocul celor de la Câmpulung s-a aflat agentul de la Biroul Rutier, Cătălin Caplan. Poliţistul i-a învăţat pe copiii prezenţi cum să treacă strada în siguranţă pe trecerile de pieton, semnele de circulaţie făcând o simulare în acest sens. Micuţii s-au arătat încântaţi iar cei mai pricepuţi au fost lăudaţi şi premiaţi!

About The Author

Related posts