Fără permis, a pus maşina paralel cu un gard…

Fără permis, a pus maşina paralel cu un gard…

Fără permis, a pus maşina paralel cu un gard…

La 23 de ani, un tânăr din satul Văcarea comuna Mihăeşti, a reuşit să se aleagă cu Dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, dar şi pentru vătămare corporală din culpă. Practicv, Oană Nicolae Mădălin, chiar dacă nu obţinuse permisul de conducere, s-a urcat la volanul unui BMW seria 3 înmatriculat în Bulgaria şi a reuşit ce nici nu se aştepta, a parcat-o lateral, adică paralel cu un gard, a răsturnat maşina la circa 50 de metri de casă.

Oană, aşa după cum spun martorii, s-a urcat la volanul maşinii şi a pornit cu scârţâieli din faţa casei. Numai că, scârţâiturile nu i-au ajutat pentru că, a pierdut controlul asupra maşinii, a intrat cu ea într-un şanţ şi s-a răsturnat pe partea dreaptă. Maşina a fost avariată, însă din fericire Mădălin a scăpat cu leziuni minore.

Băiatul a plecat acasă, şi de acolo a fost preluat de ambulanţă şi condus la CPU din cadrul Spitalului Câmpulunmg.

Conform poliţiştilor muscelei care au protocolat evenimentul, tânărul nu a consumat alcool înainte de a se urca la volanul maşinii. Acestuia i-a fost întocmit Dosar penal conform articolelor 196 si 335 din Codul Penal.

About The Author

Related posts