Haideţi să îl ajutăm pe Robert! Orice sumă de bani, înseamnă viaţă pentru el!
Haideţi să îl ajutăm pe Robert! Orice sumă de bani, înseamnă viaţă pentru el!

Haideţi să îl ajutăm pe Robert! Orice sumă de bani, înseamnă viaţă pentru el!

Moise Robert Marian, este un muscelean care  şi-a dorit să poarte uniforma militară, să-şi apere cu demnitate ţara. Robert are doar 26 de ani, şi, la această vârstă fragedă, a trecut printr-o operaţie şi mai necesită încă o intervenţie chirurgicală, de această data la Viena.

Robert vrea să trăiască, îşi doreşte o familie, copii, doreşte să fie fericit, aşa cum, fiecare tânăr îşi doreşte. Pentru ca visul lui să fie posibil, trebuie să ne unim forţele şi să îl ajutăm, fiecare bănuţ contează!

Iată mesajul postat de unul dintre camarazii lui Robert:

“ Împreună pentru Moise Robert Marian! Vă salut! Fac apel la oamenii cu suflet mare care binevoiesc să își ofere sprijinul pentru a-l ajuta pe camaradul nostru în vârstă de 26 de ani, sergent Moise Robert , care a fost diagnosticat cu Sindromul Von Hippel Lindau.

Acesta s-a operat în data de 21.04.2021 la Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare, rezultatele postoperatorii nefiind favorabile.

❗

Pentru a avea șansa să trăiască o viață normală, Robert, trebuie să treacă încă odată printr-o intervenție chirurgicală efectuată la o clinică din Viena. Această intervenție costă 27.000€

Cu puțin de la mine și cu puțin de la fiecare dintre dumneavoastră vom reuși să îl scoatem învingător în această luptă!

Conturile la care puteți dona orice sumă de bani sunt:

RON: RO15BTRLRONCRT0609417601

EUR: RO62BTRLEURCRT0609417601

Vă mulțumesc!”

About The Author

Related posts