Imagini dezolante cu câteva blocuri din Câmpulung!

Imagini dezolante cu câteva blocuri din Câmpulung!

Imagini dezolante pe o strada de blocuri din Câmpulung. Aparent sunt ca cele din Ferentari dar mizeria nu poate fi descrisă în cuvinte.

Blocuri în valoare de milioane de euro sunt devastate. Nu se mai știe regimul lor juridic pentru că sunt foarte mulți ani și pe vremuri aceste blcouri aparțineau de Grulen, fabrică ce a fost pusă la pământ după revoluție și ale unei firme de construcții.

Acum blocurile au geamurile sparte, sunt pline de gunoaie care au ajuns până în strada principală, pereții mânjiți cu fecale. De-a lungul timpului boschetarii au devastat tot ce au găsit prin camere. Până și zidurile sunt pe cale să se prăbușească. De foarte mulți ani în Câmpulung nu s-a mai construit niciun bloc în afară de cel al ANL-ului. Potrivit celor care locuiesc pe strada Ion Țicăloiu unde sunt și aceste blocuri în paragină situația acestor locuințe este critică pentru că este un adevărat focar de infecție iar unele persoane cu venituri reduse nu au unde să locuiască.

Mai mult reprezentanții primăriei spun că nu au cum să verifice aceste locuințe pentru că nu sunt ale domeniului public și nu au pe cine trage la răspundere.

About The Author

Related posts