Impact frontal pe DN 73! Accident în lanț…VIDEO
Impact frontal pe DN 73! Accident în lanț…VIDEO

Impact frontal pe DN 73! Accident în lanț…VIDEO

Impact frontal pe DN 73! După care a urmat un accident rutier în lanț, fiind implicate 3 mașini.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, a rezultat că un bărbat de 35 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa, în aceeași direcție, de o femeie de 34 de ani, din Mioveni.

În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat în față, în autoturismul dinainte, condus în aceeași direcție de un tânăr de 18 ani.
Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei celui de-al doilea autoturism, care a fost condusă la o unitate medicală pentru investigații, stabilindu-se că este rănită ușor.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

About The Author

Related posts