Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

Jandarmi sub acoperire în școli!

Jandarmi sub acoperire în școli!

Jandarmi sub acoperire în școli! 

Se pare că numărul infracțiunilor a crescut în ultima perioadă la Câmpulung ceea ce i-a determinat pe oamenii legii să intervină cât mai des cu mascații în orașul de la poalele Mateiașului. 

De curând unii câmpulungeni au decis să își împartă dreptatea cu săbii și topoare chiar în mijlocul orașului. De atunci au avut loc o serie de percheziții iar comandantul IJJ Argeș, Gheorghe Lupescu a declarat în cadrul conferinței de presă că aceste intervenții ale oamenilor legii la Câmpulung nu se opresc aici.
Până la sfârșitul anului, responsabilii cu ordinea publică și investigațiile criminale își vor orienta activitatea în Muscel.
Mai mult decât atât, conducerea IJJ Argeș a decis să trimită jandarmi sub acoperire în școlile din Câmpulung pentru că sunt reclamații că elevii consumă droguri în instituțiile de învățământ.
„Dacă vom trimite jandarmi în uniformă nu facem nimic. Dar sub acoperire putem intra peste ei, avem multe reclamații că este o problemă cu drogurile în Câmpulung, la elevii cu vârste fragede. Toți factorii implicați din Argeș au decis să intervenim pentru stoparea acestui factor de risc”, a declarat inspectorul șef Gheorghe Lupescu.

About The Author

Related posts