KLAUS IOHANNIS: ,,Unii politicieni vor fi măturați”

KLAUS IOHANNIS: ,,Unii politicieni vor fi măturați”

Unii politicieni vor fi măturați! Acesta este mesajul președintelui Klaus Iohannis la 1 an de la tragedia din Colectiv. După ce a depus o coroană de flori la locul unde a fost Clubul Colectiv, Klaus Iohannis a făcut și declarații de presă în cadrul cărora a spus că acel eveniment nu trebuie uitat, trebuie stabilit cine este vinovat, de moartea celor 64 de tineri, că a schimbat România, dar că politicienii se schimbă prea încet:

Jurnalist: „Clasa politică s-a schimbat suficient, pe măsura așteptărilor?”

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: „Clasa politică se schimbă încet, dar se schimbă. Aceste schimbări sunt inevitabile. Iar cei care au înțeles mesajul românilor, mesajul României după Colectiv, vor avea, probabil, o poziție mai bună în alegeri, iar cei care nu au înțeles acest mesaj, încet, dar sigur, vor fi măturați de pe scena publică. România nu mai este acum România care a fost acum un an de zile. Oamenii au mai multe pretenții, mai multe așteptări și este bine așa. Vă mulțumesc!”

Întrebat dacă clasa politică s-a schimbat de atunci și până acum,  președintele s-a arătat ușor nemulțumit și a vorbit de MĂTURAREA celor care nu au înțeles mesajul societății:

Societatea civilă a cerut schimbări. Sunt unele semne bune. Clasa politică se schimbă încet, dar se schimbă. Aceste schimbări sunt inevitabile. Cei care nu au înțeles acest mesaj, vor fi maturați încet dar sigur de pe scena publică. România nu mai e România care a fost acum un an de zile.

About The Author

Related posts