Ce partid veți vota la următoarele alegeri?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE

La Schitu Golești ursul a intrat în cotețul porcului!

La Schitu Golești ursul a intrat în cotețul porcului!

La Schitu Golești ursul a intrat în cotețul porcului! Nenorocirea s-a produs în gospodăria familiei Nedelea, foarte aproape de DN 73.

Sălbăticiunea a pătruns în cotețul porcului marți, spre miercuri și se pare a încercat să fure porcul pentru a-l mânca. Nu a putut să ducă planul la îndeplinire deoarece a fost alungat de câinii din bătătură.

A sărit peste un gard de sârmă înalt de doi metri și a rupt cu ghearele ușa de lemn de la intrarea în coteț. Familia Nedelea locuiește de zeci de ani în zonă dar nu s-au pomenit niciodată cu ursul peste ei în curte mai ales să le atace animalele.

,,Nu ne-am așteptat niciodată la așa ceva. Că o să vină ursul peste noi noaptea. Am auzit câinii lătrând am ieșit afară să vedem ce se întâmplă dar nu ne-am gândit că un urs ne-ar vizita în miezul nopții. Dimineața când ne-am dus în cotețul porcului să îi dăm de mâncare acesta nu a mai vrut să iasă la noi. Cu greu l-am scos afară. Are carnea mâncată de pe picioarele din spate. Nu îl mai putem salva. A venit medicul veterinar să îl eutanasieze. Am mers la primărie, am făcut toate formalitățile pentru a primi o sumă de bani în schimbul pagubele create de urs. Nu este normal ce se întâmplă. Chiar nimeni nu face nimic în acest sens. Urșii au atacat oameni și tot degeaba. Ne este frică să mai ieșim noaptea prin curte. Trebuie să ne mai luăm un câine ciobănesc că văd că asta ne apară de sălbăticiunile naturii”, a declarat păgubita Marga Nedelea.

Vecinii sunt și ei îngroziți de ce se întâmplă cu sălbăticiunile naturii și le este frică să mai umble singuri noaptea pe drum.

About The Author

Related posts