PAVELESCU: Dacia nu are autobuze, ci dricuri pe roți!

PAVELESCU: Dacia nu are autobuze, ci dricuri pe roți!
Amplu protest la Dacia! Aproximativ 1.500 de oameni s-au arătat nemulțumiți. Aceștia
ar fi trebuit să intre la schimbul 1, dar s-au oprit în fața fabricii de la Mioveni și au întârziat pornirea producției cu o oră.
Sindicaliștii i-au chemat pe muncitori să protesteze împotriva conducerii, pe care o consideră cea mai slabă de după privatizarea uzinei. Totul a pornit de la accidentul în care au fost implicate două autobuze care transportau muncitorii la uzină, accident în urma căruia 26 de muncitori au ajuns la spital.
Acești oameni au fost chemați de liderii de sindicat să protesteze, pe de-o parte împotriva firmei ale cărei autobuze au fost implicate în urmă cu o săptămână într-un accident rutier la Pitești, pe de alta parte împotriva celei mai slabe conduceri pe care o are Dacia după privatizare.
,,Au fost proteste împotriva unei administrații din ce în ce mai corupte.
În urma cu o săptămână, două autobuze pline cu angajați ai uzinei s-au ciocnit la Pitești, accident în urma căruia 26 de persoane au ajuns la spital. Majoritatea liderilor de la uzină le-au vorbit azi oamenilor despre cauzele care conduc la astfel de incidente”, a declarat liderul de sindicat, Ion Iordache.
La rândul său, liderul de sindicat Nicolae Pavelescu, a declarat că Dacia nu are autobuze ci dricuri pe roți
În acest context salariații au reacționat. Asta și în condițiile în care sindicaliștii vor intra în decembrie la negocierile pentru Contractul colectiv de muncă pe 2017. Spun că la Dacia se câștigă bine, dar angajații lucrează până la epuizare, câte 12 ore pe zi.
După o oră de protest, salariații au intrat la lucru. Spun însă că vor reveni dacă doleanțele lor nu vor fi satisfăcute.

About The Author

Related posts