19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Politicienii au îndurat gerul lui Marcoci pentru a pune în practică sentimentul de Unire

Alte Știri

Politicienii au îndurat gerul lui Marcoci pentru a pune în practică sentimentul de Unire. Au participat într-un cadru excepțional, pe înălțimile de la #Dâmbovicioara, la ceremonia dedicată zilei Micii Uniri, timp în care termometrul arăta minus 15 grade.

,,Viscolul și gerul nu ne-au speriat și am dansat Hora Unirii împreună cu localnicii și, desigur, cu #MariusNicolaescu, colegul meu din echipa de conducere de la #ConsiliulJudeteanArges, deputații #SimonaBucuraOprescu și #AurelBalasoiu, consilierul județean #ViorelEnache și prieteni din alte localități!”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu.

Momentul a fost întregit de sfințirea troiței cu hramul Sfântului Dumitru de către soborul de preoți condus de părintele Andrei Michai, consilier administrativ bisericesc, din partea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, troiță ridicată de familia primarului #DumitruSecareanu în memoria ostașilor căzuți la datorie!

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie