Breaking News
Politiștii au descoperit o dronă furată! VIDEO
Politiștii au descoperit o dronă furată! VIDEO

Politiștii au descoperit o dronă furată! VIDEO

Politiștii au descoperit o dronă furată! În ziua de 03 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut doi bărbați, cu vârsta de 61 și de 25 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul zilei de 30 octombrie a.c., cei doi ar fi sustras bunuri din incinta unui centru de colectare de fier vechi, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 1.000 de lei.

La primele ore ale dimineții, pentru administrarea probatoriului, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința celor doi, din localitatea Băiculești, ocazie cu care au fost descoperite scule electrice ce fac obiectul infracțiunii pentru care se desfășoară cercetări, dar și o dronă, despre care cei în cauză au susținut că au găsit-o în cursul verii.

După administrarera probatoriului, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracținale.

About The Author

Related posts