Primele concluzii în ceea ce priveşte decesul Melaniei, atac cerebral…

Primele concluzii în ceea ce priveşte decesul Melaniei, atac cerebral…

Aşa după cum v-am informat, o tânără de 19 ani din comuna Aninoasa, şi-a găsit sfârşitul, duminică seara, după ce ar fi consumat un energizant.

Duminică Melania Prunoiu se afla acasă împreună cu mama ei, cea alături de care creștea. Fata a consumat, un energizant, iar după ce l-ar fi băut, i s-a făcut rău.

Melania nu era cunoscută cu afecțiuni medicale, nu avusese vreo intervenție chirurgicală. 

Duminică, când i s-a făcut rău, după energizantul consumat, a acuzat o durere puternică de cap, stări de vomă, o stare generala rea.

Mama fetei a sunat la 112 sa ceara ajutor specializat, şi, o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță, cu medic, a ajuns imediat, însă pentru Melania nu s-a mai putut face nimic.

Chiar şi aşa, medicul de la ambulanță a decis să plece cu fata la spitalul din Câmpulung. 

Ajunsă în urgență, cu ambulanța, s-a declarat decesul.

Marţi a fost efectuată necropsia tinerei,  ocazie cu care s-a constatat că decesul a survenit ca urmare a unui atac vascular cerebral hemoragic acut. De asemenea, au fost ridicate si probe de tesuturi si lichide, in vederea efectuării de analize de laborator.

Nu au fost observate modificari anatomice vizibile, tânăra nu are lovituri de nici un fel, fiind astfel  exclusă moartea violent.

De asemenea, anchetatorii au ridicat  lichide atât la UPU din cadrul Spitalului Câmpulung de când a ajuns tânăra, cât şi de medicul legist şi poliţistul care efectuează cercetarea, urmând să se stabilească cu exactitate din ce cauză a survenit decesul Melaniei Prunoiu.

About The Author

Related posts