Primeşti gratis un compostor! Trebuie să ceri!
Primeşti gratis un compostor! Trebuie să ceri!

Primeşti gratis un compostor! Trebuie să ceri!

Locuieşti în Argeş, stai la casă şi vrei o grădină de vis? Fă-ţi propriul îngrăşământ natural! Noi îţi dăm gratis un compostor.

ADI SERVSAL ARGEŞ va începe, în curând, distribuirea către gospodăriile personale din judeţul Argeş, a compostoarelor achiţizionate prin proiectul „Managementul integrat al deşeurilor”. Dacă stai la casă şi vrei un astfel de dispozitiv, doar cere-l! Poţi trimite un mail la servsalarges@yahoo.com. Compostul este ceea ce rămâne după descompunerea plantelor şi a altor organisme vii – o substanţă închisă la culoare, sfărâmicioasă şi de consistenţa pământului – excelent îngrăşământ pentru plantele din jurul casei şi pentru pământul din grădină.

De ce să să ai propriul compostor în grădină?

Este o cale uşoară de a recicla gunoiul din curte şi din bucătărie şi de a reduce cantitatea de gunoi nefolositor cu care încarci tomberonul.
Protejezi mediul înconjurător!
Economiseşti banii pentru îngrăşăminte şi îţi transformi grădina într-una eco
.

Ce poate fi folosit pentru compost?

Pot fi utilizate majoritatea resturilor din casă sau grădină: frunze din copaci, arbuşti, tufişuri, paie sau iarbă, legume sau fructe, coji sau resturi de legume
Bălegar de grajd, rumeguş, talaş de lemn, ace de brad, cenuşă, pene de pasăre, păr sau alte produse biodegradabile
Zaţ de cafea, coji de alune, coji de ouă
Alte numeroase forme de materii organice din casă sau grădină. Nu puneţi însă oase sau resturi de carne, riscaţi să umpleţi grădina de şoareci.

About The Author

Related posts