SURPRIZA ZILEI: Absolventele de 10 ale liceului!
SURPRIZA ZILEI: Absolventele de 10 ale liceului!

SURPRIZA ZILEI: Absolventele de 10 ale liceului!

SURPRIZA ZILEI: Absolventele de 10 ale liceului! De-a lungul timpului Colegiul Național Dinicu Golescu s-a mândrit cu meritele elevilor la nivel județean, național și internațional, au declarat cei prezenți la festivitățile de deschidere a noului an școlar.

Supriza zilei a fost prezența a două absolvente cu rezultate deosebite la învățătură, printre elevii care au pășit pentru prima dată în clasa a V-a sau a IX-a.

Vorbim aici despre o absolventă a colegiului și în prezent studentă la Medicină, Ioana Măriuca Popescu cea care pe parcursul anilor de liceu a fost impecabilă, la finalul examenului de Bacalaureat adică de 10 pe linie.

,,Nu mi-am pregătit nimic, vreau să vă felicit pe toți cei prezenți. Bucurați-vă de tot ce vă oferă liceul, bucurați-vă de profesori pentru că puteți învăța foarte multe de la ei. Rămâneți curioși, nu lăsați lucrurile așa cum sunt pentru că nu trebuie așa ceva, uitați-vă în oglindă, găsiți-vă pe voi și veți ști care este calea voastră în viață”, a declarat Ioana Măriuca Popescu.

Diplomă de excelență s-a acordat și Anastasiei Ioana Șendroiu, pentru rezultate deosebite pe parcursul celor patru ani de liceu, precum și la examenul de Bacalaureat.

,,Mă aflu aici pentru a transmite urări de bine tuturor celor prezenți. Vă așteaptă 4 ani foarte frumoși. Eu mi-aș fi dorit să fiu mai deschisă, să mă bucur mai mult de oportunitățile pe care liceul mi le oferea, și să am mai puține preconcepții”, a declarat Anastasia Ioana Șendroiu.

About The Author

Related posts