Surprize de proporții la ediția jubiliară! Primarii puși la muncă!

Surprize de proporții la ediția jubiliară! Primarii puși la muncă!

A avut loc ediția jubiliară a întâlnirii cu Fii și Fiicele Argesului la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii, în cadrul sărbătorilor Argesului și Muscelului.
Anul acesta au fost surprize de proporții, deoarece evenimentul a fost organizat sub coordonarea unui nou președinte de Consiliu Județean Argeș, Dan Manu cel care a dorit să promoveze produsele tradiționale ale județului. În acest sens, toți primarii s-au mobilizat și au fost montate standuri pe zone ale părții de nord, de sud. Câmpulungul a avut zona sa, iar cei de la Un Băiat și O Fată au fost prezenți cu produsele tradiționale, fiind singuri care au înregistrat mărcile la OSIM. La acest eveniment familiile din învățământ, sănătate, cultură, armată, administrație, oameni de afaceri, mass-media și-au dat mâna.
Primirea invitaților a fost făcută de directorul muzeului Iustin Dejanu îmbrăcat în costum popular.
Este demn de remarcat faptul că Argeșul este singurul județ din țară, unde sunt sărbătoriți Fii și Fiicele județului unde s-au născut, au crescut și îi leagă amintiri.
Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu în prezența vicepreședinților și a tuturor consilierilor județeni a acordat premii, elevilor clasei a opta care la evaluarea națională au obținut nota 10, cei mai mulți fiind din Câmpulung. De asemenea au mai fost răsplătiți elevii de liceu care au fost premiați la olimpiade.
Anul acesta nu au fost uitați nici sportivii care au obținut premii campionatele naționale și internaționale.
Deținătorii celor mai frumoase costume populare din Argeș au primit și ei premii.
În cadrul acestei ediții jubiliare au fost pentru prima dată prezente standuri cu produse specifice zonei județului.
La eveniment au participat deputații de Argeș – Marin Gheorghe, Bucura Oprescu Simona, Vasilică Radu, senatorul Valeca Șerban președintele PSD Argeș, președintele Curții de Conturi a României Nicolae Vacăroiu.
De asemenea a fost prezenți primari și viceprimari din județ. A fost atrasă prezența publicului de participarea generalului profesor Ion Năstase în vârstă de 102 ani.
Fuego a fost prezent la eveniment distrând-ui la maximum pe argeșenii și muscelenii prezenți la sindrofie.

About The Author

Related posts