Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Trei maşini avariate şi două persoane rănite, într-un accident pe DN 73!

Trei maşini avariate şi două persoane rănite, într-un accident pe DN 73!

Accident rutier pe DN 73, pe raza comunei Mihăeşti, soldat cu vătămarea corporală uşoară a două persoane, un conducător auto şi un pasager.

Accidentul s-a produs pe raza satului Furnicoşi din Mihăeşti, pe un tronson de drum drept. Pe această porţiune, un autoturism s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini, în zonă în care depăşirea nu era interzisă. Din coloană, i-a ieşit în faţă un autoturism marca WV Golf, condus de Constantin Vâlceanu de 45 de ani din Mioveni. Se pare că Vâlceanu nu l-a observat pe cel aflat în depăşirea coloanei şi a ieşit din coloană, vrând să intre pe un podeţ din partea stângă a drumului. În acel moment, maşina lui Vâlceanu a fost izbită de celş aflat în depăşire şi din impact aceasta a fost proiectată într-un alt autoturism parcat pe marginea drumului. Astfel din impact au fost avariate destul de rău trei autoturisme. Tot din impact, două persoane au fost uşor rănită, conducătorul auto Vâlceanu şi un pasager din maşina condusă de acesta.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Postul din Mihăeşti, dar şi echipa operativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările în acest caz. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în urma cercetărilor se va stabili cu exactitate gradul de vinovăţie a părţilor implicate în acest accident.

Mai bine de o oră, pe acel tronson de drum circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate, pe un singur sens de mers.

About The Author

Related posts