19.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Un Altfel de Horoscop pentru nativii Taur, în anul 2015

Alte Știri

Pentru nativii Taur, anul 2015 este un an al provocărilor, blocajele din anii anteriori vor lăsa loc schimbărilor inevitabile, ce vor pune capăt disfuncţiunilor ce păreau fără sfârşit. Cei doi benefici, din care unul, guvernator, vor da o încărcătură aparte acestei zodii, Jupiter până pe 11 august, iar Venus între 5 şi 18 iulie vor asigura o notă puţin dramatică a casei a IV-a, a căminului şi problemelor familiale. Întâmplări inedite, precum şi multe evenimente fericite se vor petrece în perioadele respective. Există posibilitatea ca aceşti nativi să-şi mute domiciliul în altă zonă geografică, să construiască sau să renoveze o casă, să achiziţioneze terenuri, să pună bazele unor afaceri noi, să-şi găsească un loc de muncă bine plătit. Nu sunt favorizate împrumuturi, cel puţin în prima parte a anului, de aceea recomand prudenţă maximă în ceea ce priveşte contractarea unor credite ce necesită gajuri sau ipoteci. Investiţiile în domeniul financiar (burse, titluri, depozite bancare) sunt încă viciate, de aceea este bine să gândiţi de două ori înainte de a face ceva. Astrele vă împing spre anumite gesturi, analizaţi însă pe toate părţile, iar mai apoi faceţi un pas în acest sens. Luna septembrie vă pot aduce false speranţe cu privire la câştigurile financiare spre care tindeţi. Nu intraţi în asocieri care vă pot costa pe lângă pierderi financiare şi echilibrul pe segmentul sănătate. Foarte mulţi Tauri şi mai ales cei mai sensibili s-au confruntat cu probleme de sănătate încă din anul 2013, de aceea este bine să înţeleagă că munca este „brăţară de aur”, doar atunci când efortul în ceea ce o priveşte, nu depăşeşte limitele admise de organism, astfel că s-ar putea, să se transforme în golul din brăţară. Partea afectivă în ceea ce vă priveşte este influenţată de chiar patronul Venus, care vă va scoate în cale pe cineva (nu ştiu cât de potrivit), dar destul de interesat de partea creativă, cât şi de celelalte farmece ale dumneavoastră. Atenţie ce vă doriţi şi implicaţi-vă atât cât este necesar, căci din luna august Jupiter vă va ajuta, să faceţi alegerile corecte, până atunci însă, legăturile extraconjugale pot genera minciuni ce vă vor arunca în situaţii dezastruoase fără posibilităţi de ieşire.

Şi copiii (pentru cei ce au), vă pot crea mari dureri de cap, fie printr-un comportament ce lasă de dorit, fie din cauza unor probleme de sănătate induse. Segmentul sănătate poate fi destul de afectat mai ales la persoanele mai în vârstă. Eclipsele acestui an vă pot crea probleme de sănătate care pot tulbura şi viaţa afectivă şi invers. Astfel sistemul nervos, tiroida, aparatul respirator, aparatul renal şi coloana vertrebrală, precum şi răceli cu manifestare severă, vă pot scoate din programul zilnic.

De asemenea pentru femeile din această zodie care nu au copii, din august încolo, există această posibilitate. Şi tot luna august vă poate aduce pe cei singuri în faţa unei mari şi importante iubiri, cântăriţi bine însă şi riscurile.

Pentru cei cu probleme conjugale mai vechi, termenul dintre jumătatea lui iunie şi cea a lui septembrie, le poate reactiva, generând despărţiri sau poate doar o separare. De asemenea în această perioadă o serie de Tauri pot fi implicaţi în tot felul de procese sau litigii, indiferent de statutul social sau vârstă. Riscul unor accidente există pe o perioadă de doi ani şi jumătate începând din iunie, iar luna iulie va fi cea mai critică din acest an. Planeta Neptun în casa prietenilor vă poate apropia de grupuri spirituale cu preocupări metafizice, care să vă ajute să înţelegeţi, că următoarea etapă a vieţii dumneavoastră nu înseamnă doar risc şi necunoscut, ea înseamnă evoluţie, siguranţă, armonie, şi se aşează atunci când ceva urât din trecut se dizolvă, dispare, şi trece dincolo, în compartimentul uitare. Alimentele nelipsite din hrana nativilor din zodia Taurului sunt lactatele sărace în grăsimi, ouăle, carne de trei ori pe săptămână, fructe prospete crescute în România, legume româneşti, cartofi şi alte rădăcinoase româneşti, ceaiuri din plante medicinale crescute în zone de deal şi şes, fără excese (ţigări, cafea, alcool, medicamente).

Rugăciunea se spune după ora 21.00.

Milostenii- vinerea.

Se poartă obligatoriu cristalul energizat, busuioc şi smirnă.

Culorile anului pentru Tauri: negru, gri, grena.

Acum poţi să beneficiezi de un bonus şi anume documentul tău PDF cu zodia Taur, aşadar apasă intră aici: http://www.bioenergoterapeut.ro/un-altfel-de-horoscop-2015-taur: pentru a beneficia de cadou.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie