Breaking News

Un bărbat din Cetăţeni este cercetat pentru ultraj!

În seara zilei de 31 octombrie a.c., în timpul exercitării atribuțiunilor de serviciu, polițiștii Biroului Rutier Pitești, au efectuat verificări cu privire la un autoturism, staționat neregulamentar, pe o stradă din Municipiul Pitești.

După legitimarea conducătorului auto, cu ocazia prezentării procesului verbal de contravenție, bărbatul în cauză, de 30 de ani, din comuna Cetățeni, ar fi adresat injurii și amenințări polițistei din cadrul Biroului Rutier Pitești care a aplicat măsura.

Reţinut pentru 24 de ore…

Evenimentul a fost înregistrat cu echipamentul tip body-cam din dotarea polițistei, totodată fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În baza ordonanței de delegare, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au îndeplinit actele procedurale de administrare a probatoriului, în baza cărora procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză.

About The Author

Related posts