14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Un fost poliţist din Câmpulung, în prezent judecător

Alte Știri

Un fost poliţist din Câmpulung, în prezent judecător. Este vorba despre Cosmin Leanca care a profesat mai mult ca magistrat decât ca polițist. La Poliția Câmpulung, Cosmin Leanca a fost ofițer la Biroul Judiciar. A stat aici circa patru ani, după care a intrat în Magistratură. A condus o perioadă Judecătoria Slobozia după care a vrut să se transfere la Judecătoria Pitești.

Nu i-a fost acceptat transferul, la acea vreme. În prezent Cosmin Leanca își desfășoară activitatea ca magistrat la Judecătoria Sector 3 Bucureşti, Secţia penală.

Cosmin Leanca este al doilea polițist care s-a ridicat din rândul acestora și a intrat în Magistratură. George Ciolan este un alt poliţişt care după ce a ocupat funcţii de conducere în cadrul IPJ Argeş, s-a pensionat şi a intrat în Barou, acum profesând ca avocat.

Iuliana Popescu, în urmă cu câțiva ani a avut un astfel de traseu. În prezent Iuliana Popescu profesează ca avocat după ce s-a pensionat de curând din funcția de judecător.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie