27.4 C
Campulung Muscel
luni, 15 august, 2022

Veselia din centrul Câmpulungului protejată de poliţistii locali!

Alte Știri

Polițiștii locali din Câmpulung au de lucru incontinuu, de când în centrul municipiului a fost instalat patinoarul şi au fost instalate decoraţiunile de iarnă.

Este foarte adevărat că în acest an, spectacolul pe care-l oferă aranjamentele instalate în municipiul de la poalele Mateiaşului tind să concureze cu spectacolul de lumini oferit populaţiei la Mioveni ori la Piteşti, din acest an, muscelenii nu mai au de ce pleca din oraş pentru o seară de spectacol de lumini şi culoare, aşa că, rămân în Câmpulung unde, acum, chiar se pot bucura de distracţie!

Din aceste considerente, centrul municipiului a fost şi este arhiplin, zi de zi, seară de seară. Şi daca primarul Elena Lăsconi le mai face şi vreo surpriză celor care au ales-o, şi organizează şi concerte, poliţiştii locali trebuie sa asigure bunul mers al lucrurilor.

Astfel că, dacă într-o zi normală asigură doar buna desfăşuratre a activităţilor în zona patinuarului, în seara când a concertat Fuego la Câmpulung, au avut de muncă circa 16 ore, iar la final au avut satisfacţia că totul a decurs fără probleme.

Localii au asigurat fluidizarea traficului rutier, accesul intrarea şi ieşirea din zona  dispozitivului unde s-a susținut concertul  şi în zona de acces la patinoar.

În seara concertului lui Fuego, în jurul orelor 18.30, în timp ce verificau persoanele la intrarea în zona de concert  –  prezentarea certificatului verde, o persoană de 44 de ani,  aflată în stare de ebrietate nu purta masca de protectie impotriva răspândirii COVID- 19. Respectivul  a fost rugat să-si pună masca apoi să prezinte certificatul verde.

Acesta a devenit recalcitrant, a început să înjure, să folosească cuvinte si expresii jignitoare la adresa localilor, aducând totodată amenințări. Poliţiştii au solicitat prezentarea C.I. pentru legitimare însă acesta s-a opus si sa repezit la cadrele Poliţiei Locale. Aceştia l-au îndepărtat din raza dispozitivului, au solicitat din nou prezentarea C.I.

Pentru că a trecut la ameninţări, a fost condus la Poliţie pentru identificare. Persoana în cauză, este din Câmpulung. Pentru fapta săvârșită, refuz legitimare și atac la adresa poliţiştilor locali, a fost sancţionat conform Legii 61/1991.

Ultimele Știri

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă. Cel mai bun prieten al omului, salvat de jandarmii...

Alte știri din aceeași categorie