Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Vicele Blidaru și soția internați la TBC
Vicele Blidaru și soția internați la TBC

Vicele Blidaru și soția internați la TBC

Viceprimarul Câmpulungului, Mărgărin Blidaru și soția sa sunt internați cu Covid 19 la spitalul TBC.

Miercuri, 22 iulie la ora 20.00 amândoi s-au trezit din senin cu febră dar fără alte simptome de Covid 19. A doua zi de dimineață s-au testat și au fost găsiți pozitiv. Pentru că starea febrilă a dispărut au rămas izolați la domiciliu sub atenta supraveghere a medicilor specialiști și au urmat și un tratament. Duminică, 26 iulie s-au prezentat la spitalul Câmpulung pentru mai multe investigații și au făcut și un computer tomograf la plămâni. Medicii au decis ca viceprimarul Mărgărin Blidaru și soția să rămână internați la spitalul TBC din Câmpulung.

Redactorii Ziarului din Muscel au luat legătura cu ei și au aflat că starea lor de sănătate nu s-a agravat și sunt bine.

,,Slavă Domnului, suntem bine, noi am decis să rămânem internați pentru că această boală este perfidă. Noi nu am avut simptome, ne-am trezit din senin cu febră și cu Covid 19. Am purtat mască am respectat toate regulile și cu toate astea ne-am infectat. Dragi câmpulungeni, nu este de glumă, aveți grijă de voi. Boala există și se manifestă diferit de la persoană la persoană. Eu și soția sperăm să trecem cu bine de hopul acesta. Suntem pe mâini bune la TBC, medicul Anca Dumitrescu ne îngrijește. Dacă o vedeți nu o recunoașteți, cât de greu este pentru dânsa să poarte atâtea costume de protecție, noi pacienții suntem un număr iar medicii aceștia depun toate eforturile ca noi să fim bine. Sunt condiții foarte bune la spitalul TBC, mâncare este bună, nu vă speriați de spital în caz că sunteți infectați. Aici sunteți mult mai în siguranță ca acasă. De la primele simptome apelați la medici, nu încercați să vă tratați singuri de frica lor”, ne-a declarat viceprimarul Mărgărin Blidaru.

Acesta ne-a mai spus că el cu soția vor rămâne în spital până când teste vor ieși negativ și speră ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

About The Author

Related posts