VIDEO: A gonit spre… moarte! Un decedat şi doi răniţi!
VIDEO: A gonit spre… moarte! Un decedat şi doi răniţi!

VIDEO: A gonit spre… moarte! Un decedat şi doi răniţi!

DN 73, sau şoseaua morţii, aşa cum mai este denumit acest tronson de drum, a mai luat un tribut vineri seara. Pe raza comunei Schitu Goleşti, sat Lăzăreşti, s-a produs un accident rutier în urma căruia un bărbat a decedat, iar pasagerii, doi la număr, au ajuns la UPU Câmpulung.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22.30. La 112 –a anunţat că un autoturism de producţie externă s-a izbit de un cap de pod, trei persoane au fost rănite. Ajunşi la faţa locului, cei de la SMURD şi Ambulanţă, au constatat că una dintre victime, conducătorul auto, era decedat, iar pasagerii, un bărbat şi o femeie, răniţi, bărbatul grav, iar tânăra mai uşor. Amândoi au fost duşi la UPU Câmpulung acolo unde li s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

La faţa locului, poliţiştii de la Biroul Rutier Câmpulung şi criminaliştii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Din primele cercetări, se pare că maşina pilotată de câmpulungean rula cu o viteză ameţitoare. Pe un tronson de drum drept, conducătorul auto a pierdut controlul asupre maşinii, a intrat într-un cap de pod, s-a răsucit în aer de câteva ori, a picat pe pavilion izbindu-se violent tot de un cap de pod, apoi s-a oprit pe roţi, sau pe ce mai rămăsese din ele. Impactul a fost deosebit de violent, iar conducătorul auto a fost izbit destul de puternic, se pare că nu purta centura de siguranţă, şi a decedat.

Izbitura a fost puternică, astfel că oamenii din zonă au ieşit imediat pe la porţi. „Am auzit o bubuitură puternică. Era un zgomot de parcă urma să vină sfârşitul lumii. Ne-am speriat…am luat ceva pe noi şi am ieşit afară… Groaznic ce am văzut. Se auzeau gemete din maşină. Au ieşit toţi de aici din zonă. Pe aici pe drumul ăsta se produc mereu accidente. Circulă cu viteză, nu îi interesează nici de viaţa lor, nici de a altora… A murit şoferul, ceilalţi sunt grav…. acum în prag de Crăciun… cine ştie ce o însemna asta…”, a spus unul dintre localnici.

La locul accidentului au sosit imediat rudele şi prietenii celor aflaţi în maşină, iar urletele şi jalea s-au aşternut pe moment.

Poliţiştii musceleni au deschis un doasr de cercetare penală urmând să stabilească cu exactitate cauzele şi modul clar în care s-a produs accidentul.

About The Author

Related posts