VIDEO: Accident mortal în Săptămâna Patimilor…
VIDEO: Accident mortal în Săptămâna Patimilor…

VIDEO: Accident mortal în Săptămâna Patimilor…

Accident mortal în Săptămâna Patimilor… O familie a fost spulberată în trafic de un şofer fără permis de conducere! Acesta a părăsit locul accidentului, dar în scurt timp a fost identificat de poliţişti!

Potrivit poliţiştilor rutieri din Piteşti, Marian O. în vârstă de 49 de ani se afla la volanul unui Logan ce se deplasa pe strada Smeurei către Calea Războieni pe strada Nicolae Dobrin. Acesta ar fi făcut o manevră de întoarcere fără să se asigure şi a fost izbit din plin de şoferul care conducerea BMW-ul.

În urma impactului soţia şoferului Loganului, Aurelia O. în vârstă de 47 de ani a decedat pe loc. De asemenea şi şoferul Loganului este în stare gravă fiind internat la spitalul judeţean din Piteşti.

În cauză poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului rutier cu pierderea de vieţi omeneşti.

Poliţia l-a reţinut pe şofer, Florentin P. pentru 24 de ore şi, foarte probabil, în cursul zilei de azi, marţi, va fi prezentat unui judecător, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

About The Author

Related posts