12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

VIDEO. Lupii au atacat animalele domestice foarte aproape de centrul Câmpulungului! Pot ataca și oamenii…

Alte Știri

Lupii au atacat animalele domestice foarte aproape de centrul Câmpulungului! Pot ataca și oamenii, iar aceștia sunt foarte speriați. Nenorocirea s-a întâmplat la câțiva kilometri de centrul orașului de la poalele Mateiașului, în gospodăria unui localnic de pe Valea Bărbușii.

Astăzi, la primele ore ale dimineții, lupii au atacat în gospodăria lui Emil Mușetescu și au sfârtecat o oaie și o măgăriță care nu au mai putut fi salvate, a fost mâncată carnea după ele până la os.

,,Nenorocirea s-a întâmplat în fața proprietarilor, atunci când lupii au sfârtecat un cârlan și o măgăriță. Din păcate, proprietarul nu are animalele crotaliate, iar noi nu putem să-i ajutăm. Rugăm pe această cale proprietarii să își înscrie animalele ca să îi putem ajuta pe viitor. Lupii au venit la 200 de metri de casa proprietarului”, a declarat inspectorul Daniel Safta, de la Compartimentul Registrul Agricol și Fond Funciar.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie