Ce partid veți vota la următoarele alegeri?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE

VIDEO: Un profesor din Câmpulung a fost găsit decedat!

VIDEO: Un profesor din Câmpulung a fost găsit decedat!

Video: Un profesor din Câmpulung a fost găsit decedat!

În această dimineaţă, pompierii Detaşamentului din Câmpulung au fost solicitaţi în cartierul Vişoi, pe sttrada Căpitan Becleanu. Pompierii au urcat în apartamentul unui bărbat de 76 de ani, care, aşa după cum au spus vecinii acestuia, nu a mai fost văzut de câteva zile.

La 112 s-a anunţat faptul că un bărbat de 76 de ani din cartierul Vişoi nu a mai fost văzut de câteva zile şi nici nu răspunde la telefon sau la uşă. Oamenii s-au speriat, pentru că bărbatul despre care vorbeau, avusese o intervenţie medicală, îi fusese montant un stimulator cardiac, iar vecinii aveau grijă să îl întrebe de sănătate.

Este vorba despre profesorul de biologie, Nicolae Ciolan, care a predat multor generaţii de elevi de la Liceul teoretic „Dan Barbilian”.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipal;le, criminaliştii, dar şi cadrele SMURD. Pompierii au intrat în apoartamentul de la etajul al doilea al blocului, şi l-au descoperit pe bărbat căzut lângă uşa de la intrarea în apartament. Acesta era decedat. Nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de 76 de ani.

Trupul neînsufleţit al profesorului a fost transportat la morgă unde i se va face necropsia şi se va stabili cauza decesului.

About The Author

Related posts