14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

VIDEO. V-ați gândit vreodată, ce fac consilierii locali în timpul ședințelor online?

Alte Știri

VIDEO. V-ați gândit vreodată, ce fac consilierii locali în timpul ședințelor online? De când cu pandemia ședințele Consiliului Local din Câmpulung se țin în online. Așa că, fiecare dintre consilieri poate participa de acolo de unde este, fără a mai bate drumul până în sala de ședințe de la primărie. Pe de-o parte se scutește din timpul alocat deplasării, dar, pe de altă parte, reprezentanții câmpulungenilor pot fi ușor distrași de ceea ce se întâmplă în jurul lor. La ședința de luni, de exemplu, o parte dintre ei au jonglat cu activitățile.

La multe dintre ședințele Consiliului Local unii consilieri sunt ”prinși” de întâlnire în mașină. Așa că se conectează de pe telefon și ascultă ce se discută. Aceștia nu doar că se află pe locul șoferului, dar și conduc în timp ce colegii lor dezbat proiectele de hotărâre.

Altul spre exemplu, consilier local de la USR în timp ce vorbeau colegii lui, a uitat că este în Direct și era foarte preocupat de cum îi stă părul confundând ecranul telefonului cu oglinda.

Un alt consilier local de la USR a apărut cu raftul plin de pastile în spatele lui, asta pentru că profesia îl ajută pentru un astfel de decor și ședința cu pricina l-a prins în câmpul muncii.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie