VIDEO: Zeci de invitați de seamă au răspuns PREZENT invitației primarului Georgescu

VIDEO: Zeci de invitați de seamă au răspuns PREZENT invitației primarului Georgescu

Locuitorii orașului Mioveni au avut parte de un eveniment istoric în lumea medicală, prin organizarea ceremoniei de recepție a primului spital construit de la zero în ultimii 30 de ani în România.

Momentul a fost marcat de administrația publică locală printr-o serie de evenimente publice.

Joi, 5 septembrie, la primele ore ale dimineții, în Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, a avut loc un seminar unde au fost discutate teme de actualitate din domeniul medical și a fost făcută o prezentare din punct de vedere tehnic și arhitectural a noului spital. A fost prezentă Sorina Pintea, ministrul Sănătății cea care a primit din partea edilului un superb buchet de flori, dar și spitalul în miniatură.

Prezent la Mioveni, ministrul Sănătății a declarat că Guvernul României a pus pe primul loc pacientul. În 2019, bugetul Ministerului Sănătății este unul istoric. La Mioveni s-a început culesul roadelor, spitalul de aici este primul de stat, finalizat în ultimii 30 de ani și nu va fi singurul. Este dovada că se poate și lucrurile merg pentru că acest Guvern construiește spitale.

De asemenea au răspuns invitației primarului Ion Georgescu invitați de marcă din țară și străinătate cum ar fi parlamentari ai României, președintele interimar al Senatului, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, secretari de stat, profesori universitari de renume, din România și străinătate, președinți de CJ, primari de muncipii, orașe și coumne din țară, colegii edilului din Argeș, consilieri județeni și locali, directorii instituțiilor publice, reprezentanții Academiei Oamenilor de Știință din România, directori ai platformei ICN – BCN, directorul general Dacia România, Christophe Dridi, lideri de sindicat, medici și personalul medical din România, manageri de spitale, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Vasile Chiurchea, președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, Vasile Cepoi, președintele CJ Argeș, Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea, delegațiile orașelor înfrățite cu Mioveniul, manageri ai firmelor de construcții și proiectare, reprezentanții firmelor furnizoare de echipamente medicale, ÎPS Calinic, preoți din Mioveni, societate civilă, reprezentanții ONG-urilor, reprezentanții partidelor politice, reprezentanții mass-mediei.

About The Author

Related posts