2.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Primarul și consilierii locali din Lerești au depus jurământul! VIDEO

Alte Știri

Vineri, 30 octombrie, la ora 10.00, la Căminul Cultural Lerești a avut loc ceremonia de învestitură a Consiliului Local și a primarului Marian Toader. În prezența reprezentanților Prefecturii Argeș, a consilierului județean, Maria Cotenescu, aleșii locali lereșteni după ce li s-a făcut prezența de către secretarul primăriei Lerești, Ileana Soceanu au depus jurământul de credință unul câte unul.

Ceremonia de învestitură a debutat cu intonarea Imnului de Stat și a rugăciunii ,,Tatăl Nostru”, în sală fiind prezenți preotul Alexandru Pahonțu și Răzvan Caplan cei care i-au binecuvântat pe aleșii locali și le-au urat putere de muncă în noul mandat.

Enescu Cosmin alături de Marius Ionescu, reprezentanții Instituției Prefectului Argeș au deschis ședința de constituirea a Consiliului Local Lerești după care aleșii locali au depus jurământul în ordine alfabetică, Adriana Cicu (PSD), Reluța Georgeta Cojocaru (PSD), Bogdan Lucian Dascălu (PSD), Ion Dragomir (PSD), Ion Gagea (PSD), Ion Herișanu (BUN), Răzvan Costinel Husea (PSD), Constantin Marin (PNL), Cristian Negru (PSD), Vasile Pascu (Partida Romilor), Ștefan Stănescu (PNL), Ioana Claudia Vulpoiu (PSD), Ion Voican (PSD).

După ce a depus jurământul de credință față de locuitorii comunei Lerești, edilul Marian Toader le-a prezentat celor prezenți obiectivele sale pe termen scurt și lung. Pentru primarul Toader este o mare onoare să primească votul de încredere pentru cel de-al doilea mandat. A promis în fața consilierilor locali, invitaților și a locuitorilor Lereștiului care au putut urmări LIVE ceremonia de învestitură că va duce la îndeplinire toate proiectele de dezvoltare derulate și pe cele depuse pentru obținerea de fonduri europene iar localitatea va deveni una de interes național.

Consilierul județean, Maria Cotenescu i-a promis primarului că nu se va mai spune Argeșul pe primul loc ci Lereștiul pe primul loc și că locuitorii au luat cea mai bună decizie de a vota această echipă la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie