Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Constantin Nica, a preluat conducerea Şcolii Gimnaziale Valea Mare Pravăţ!
Constantin Nica, a preluat conducerea Şcolii Gimnaziale Valea Mare Pravăţ!

Constantin Nica, a preluat conducerea Şcolii Gimnaziale Valea Mare Pravăţ!

Constantin Nica, a preluat conducerea Scolii gimnaziale Valea Mare Pravăţ!

Consilier local şi director al Şcolii Gimnaziale din Valea Mare Pravăţ, Ionel Petre Boncoi a candidat la alegerile locale din 27 septembrie pe listele PSD.

Petre Boncoi, a câştigat alegerile, iar locul său de la şcoala din comună, conducerea Inspectoratului şcolar Judeţean Argeş, a decis ca sa fie ocupat, până la organizarea concursului, de un cadru didactic din corpul profesoral al Şcolii Gimnaziale Valea Mare Pravăţ.

Este vorba despre profesorul de limba şi literatura română, Constantin Nica, profesor titular al şcolii din satul Nămăeşti, din comună.

“Profesorul Nica, cel care asigură interimatul este un cadru didactic cu experienţă, un bun organizaror, un bun conducător. Credem că reprezentanţii ISJ Argeş au luat cea mai bună decizie în ceea ce-l priveşte pe colegul nostru. Avem încredere că domnul profesor se va descurca în noua funcţie, va manageria aşa cum a făcut-o şi domnul Petre Boncoi. Suntem mândri că domnul Boncoi, fostul nostru director este primar şi îi urăm multă baftă în noul drum pe care a pornit. Credem că experienţa de la conducerea instituţiei de învăţământ îl va ajuta şi de acum înainte. Felicitări domnule primar Boncoi şi nu în ultimul rând, felicitări domnule director Nica”, a transmis un cadru didactic al instituţiei de învăţământ din comuna Valea Mare Pravăţ.

About The Author

Related posts