11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

2015, un an plin de investiţii pentru localitatea Mihăeşti – Argeş

Alte Știri

Anul 2015, vine cu o serie de investiţii pe raza comunei Mihăeşti, din judeţul Argeş. Dacă anii trecuţi a fost demarat proiectul de realizare a reţelei de canalizare şi alimentare cu apă potabilă a satelor comunei, anul acesta vor fi continuate şi se doreşte finalizarea acestor investiţii. În satul Drăghici va fi terminată reţeaua de apă potabilă la finele lui 2016. Primarul Gheorghe Matei, precizează că sumele alocate vor fi de ajuns pentru a se finaliza această investiţie.

De asemenea sunt continuate lucrările de reabilitare a şcolilor Valea Popii şi Drăghici, urmând ca în aprilie 2015 să fie alocată suma de bani necesară pentru încheierea acestor lucrări. După această dată se va avea în vedere achiziţionarea de mobilier pentru cele două instituţii de învăţământ.

Primarul Gheorghe Matei a mai precizat că bugetul alocat pentru comuna Mihăeşti pentru acest an este mai mic faţă de cel de anul trecut cu 7,7 miliarde lei vechi, însă acest lucru nu îl va împiedica să realizeze pentru consătenii lui tot ceea ce şi-a propus pentru acest an.

Mai multe amănunte puteţi afla din materialul video ataşat.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie