15.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

VIVO! Piteşti sărbătoreşte primăvara cu noile colecţii. Clienţii îşi pot reînnoi garderoba cu ţinute de sezon

Alte Știri

Centrul comercial VIVO! îi invită pe argeşeni şi musceleni duminica aceasta, începând cu ora 18.00 să descopere şi să se inspire din noile colecţii de primavara – vară într-o prezentare de modă plină de stil şi culoare. Mai mult, pasionaţii de fashion şi styling vor avea ocazia să-l întâlnească pe stilistul Alin Gălăţescu, de la care vor afla ultimele tendinţe şi trenduri în materie de modă şi vor putea participa la concursuri cu premii atractive.

VIVO! Piteşti sărbătoreşte primăvara cu noile colecţii şi o mulţime de surprize.

Duminică, 2 aprilie, începând cu ora 18.00, centrul comercial dă start sezonului prin noile colecţii de primavară – vară 2017. Vizitatorii pot descoperi ultimele tendinţe în modă din noile colecţii care propun ţinute moderne, confortabile şi de calitate, adaptate personalităţii şi gustului fiecăruia, la preţuri atrăgătoare. În cadrul prezentării de modă, pe catwalk vor defila modele îmbrăcate în stil lejer şi cochet, cu ţinute smart casual, atât pentru birou, cât şi pentru petrecerea timpului liber.

Culorile vedetă ale colecțiilor se mixează în printuri jucăușe, carouri, dungi sau printuri florale, care îmbină latura feminină cu cea masculină, alături de propuneri de accesorii chic: pălării și eșarfe care vor deveni accentele ce vă vor diferenția în mulțime și vor da ținutei dinamism și rafinament.

Magazinele care îşi vor prezenta noile colecţii în cadrul prezentării de modă sunt: Adidas, Alb si Negru, Benvenuti, Catali, C&A, Deichmann, Gatta, Hervis, Jolidon, Kenvelo, La Femme, Lee Cooper, Poema, Steilmann, Timeout şi Tom Tailor.

Clienţii îşi pot reînnoi garderoba cu ţinute de sezon, pe care le pot găsi în cele peste 80 de magazine de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii din centrul comercial. Cu ocazia lansării noilor colecții, VIVO! Piteşti a pregătit şi un atelier de specialitate prin care oferă vizitatoarelor recomandări în linie cu tendințele din acest sezon.

Invitatul special al serii va fi stilistul şi analistul de modă Alin Gălăţescu care va oferi spectatorilor ponturi despre tendinţe şi trenduri în materie de modă. În plus, doamnele şi domnişoarele vor putea participa la concursuri cu premii atractive.

VIVO! Fashion Star Primăvara asta, îţi înnoieşti garderoba cu premiile de la VIVO! Piteşti.

Cabinele de probă din centrul comercial își deschid cortinele către pasionații de fashion! Fii un fashion star, fă-ţi un selfie în cabina de probă în ţinuta preferată, postează-l pe Facebook cu hastag-ul #vivofashionstar şi poţi câştiga unul din cele 10 premii săptămânale constând în vouchere cadou de 100 de lei. Campania se desfăşoară în perioada 20 martie – 21 aprilie. Duminica este dedicată copiilor Duminica este dedicată copiilor la VIVO! Piteşti.

Cei mici sunt invitați și duminica aceasta, de la ora 16.00, să ia parte la un eveniment special. Dacă vrei să-i oferi copilului tău o după-amiază de neuitat, vino în fiecare duminică, de la ora 16.00 la VIVO! Piteşti pentru că centrul comercial se transformă la sfârşit de săptămână într-un tărâm magic al basmelor şi jocurilor copilăriei. Copiii vor avea parte de o mulţime de jocuri şi concursuri haioase, vor participa la ateliere de creaţie, se vor picta pe faţă, vor primi cadouri şi se vor bucura de un spectacol de teatru diferit în fiecare săpămână.

Ultimele Știri

Super oferte la Carrefour în zona Carusel. Produse până la 5 LEI

Super oferte la Carrefour în zona Carusel. Produse până la 5 LEI. Noul hipermarket Carrefour cu numărul 57 din...

Alte știri din aceeași categorie