0.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

LA MULȚI ANI, Simona Bucura Oprescu! Doamna de fier a politicii argeșene!

Alte Știri

Astăzi, 2 aprilie, Simona Bucura Oprescu împlinește vârsta de 37 de ani. Social-democrată din clasa a X-a Simona Bucura a intrat în PSD în anul 1996, în organizaţia de tineret, pe când era elevă în clasa a X-a de liceu. Între anii 1998 şi 2004 a fost preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Argeş, iar între 1999 şi 2004, vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Tineret a PSD. Între 2005 şi 2014, Simona Bucura Oprescu a fost purtător de cuvânt al PSD Argeş, iar din 2013 este Preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD Argeş. Din 2014 este şi vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei a PSD.

Prima femeie vicepreşedinte de CJ

Între 2004 şi 2008, a fost consilier judeţean, secretar al Comisiei de Cultură, Sport, Tinert şi Relaţii Internaţionale a Consiliului Judeţean Argeş, iar între 2008 şi 2010, preşedinte al Comisiei de Buget-Finanţe a CJ Argeş. Simona Bucura Opresu a deţinut şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, între 2011 şi 2012, an din care este deputat de Argeş pe Colegiul Mioveni. În prezent, Simona Bucura Oprescu este şi vicepreşedinte al PSD Argeş, funcţie pe care o deţine din 1999. Este căsătorită cu directorul ITM Argeş, Mihai Oprescu, cu care are un copil de doi ani si jumătate, Mihail Alexandru.

Deputatul de Mioveni, Simona Bucura Oprescu este la al doilea mandat la Camera Deputaţilor. Născută la Câmpulung și a crescut la Mihăești, sat Valea Popii, unde are în prezent toată familia, parlamentarul de Argeş este un ”produs” al ”şcolii” PSD, urcând în partid din organizaţia de tineret. Simona Bucura Oprescu a fost cel mai tânăr consilier judeţean al tuturor timpurilor în Argeş, prima şi singura femeie vicepreşedinte de Consiliul judeţean pe care a avut-o acest judeţ şi primul deputat-femeie din Argeş, ales. Pentru că astăzi 2 aprilie, se mai adună un an în buchetul vieții tale, redactoriii Ziarului din Muscel îți urează un călduros ,,La Mulți Ani” și drept cadou la aceste rânduri prezentate mai sus, ți-au conturat în câteva fraze și personalitatea zilei tale de naștere!

Vă caracterizează un admirabil echilibru între fizic şi psihic, iar acest echilibru se manifestă şi pe plan financiar. Amabil din fire, sunteţi deschis şi atent la problemele celorlalţi. Ştiţi să-i ascultaţi, să fiţi de o discreţie absolută cu privire la confidenţele ce vi se fac, să le daţi sfaturi excelente; totuşi, nu vă place să vorbiţi despre dumneavoastră. Introvertit, preferaţi să priviţi şi să observaţi, iar nu să participaţi, în anumite momente, simţiţi nevoia să vă îndepărtaţi de lume, să vă refaceţi forţele în tăcere, să meditaţi asupra vieţii şi a oamenilor. Când trebuie să luaţi o decizie, vă bazaţi pe intuiţia dumneavoastră şi, în general, nu vă înşelaţi. Sunteţi puternic atras şi, în acelaşi timp, dezorientat de ştiinţele oculte.

Dragoste: Vă dezvăluiţi rareori, dar când o faceţi, sunteţi sincer şi încrezător.
Bani/muncă:Vă administraţi bugetul în mod adecvat, în ciuda unor mici abateri ce apar uneori.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie