10.9 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Poliţia Rutieră vă recomandă să circulaţi cu atenţie!

Alte Știri

Conform avertizării meteorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în ziua de 19 septembrie a.c., în intervalul 10.00 – 15.00 în zonele joase din judeţul Argeş se vor înregistra intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55 – 65 km/h.

Pentru o călătorie în siguranţă, în contextul avertizării meteorologice, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş vă recomandă:

Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să se intereseze cu privire la starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă.

Corelaţi maniera de condus cu specificul suprafeţei carosabile pentru a vă deplasa cu autovehiculul în deplină siguranţă.

Evitaţi frânările, accelerările ori alte manevre rutiere bruşte! Manevrabilitatea vehiculului poate fi afectată de rafalele de vânt laterale.

Pentru a putea opri în timp util şi în siguranţă în situaţia în care autovehiculul care vă precedă încetineşte sau opreşte brusc, păstraţi o distanţă suficientă în mers!

Pietonii sunt rugaţi să îşi ia toate măsuri de precauţie pentru a fi siguri că sunt observaţi în trafic de către şoferi. Totodată, îi sfătuim să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi!

Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie