Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

7 din 10 consumatori și-ar dori ca mai multe branduri să facă livrări la domiciliu
7 din 10 consumatori și-ar dori ca mai multe branduri să facă livrări la domiciliu

7 din 10 consumatori și-ar dori ca mai multe branduri să facă livrări la domiciliu

Aproape jumătate (47%) dintre românii din mediul urban consideră că brandurile ar trebui să aibă mesaje de comunicare fără legătură cu epidemia de coronavirus, în timp de 44% cred că brandurile ar trebui să își adapteze mesajele în această perioadă. Doar 6% sunt de părere că brandurile nu ar trebui să comunice deloc.

7 din 10 consumatori și-ar dori ca mai multe branduri să facă livrări la domiciliu, iar 63% își doresc promoții speciale în această perioadă.

Studiul Consumer Stress Score conține, pe lângă metodologia cantitativă,  și o parte calitativă, realizată cu ajutorul comunității online iSense Modern Consumers, pentru a nuanța concluziile obținute prin interviurile cantitative. În cadrul acestei comunități online, discuțiile au relevat faptul că printre modalitățile de a-și recăpăta starea de bine și echilibrul emoțional se numără activități pentru dezvoltarea spirituală (rugăciune, meditație), exerciții fizice, activități recreative (filme, citit, dans, muzică), trierea informațiilor pentru evitarea știrilor false, oferirea de suport emoțional altor membri ai familiei. În plus, starea de bine personală este îmbunătățită și prin implicarea în lupta împotriva COVID-19, fie prin donații financiare către ONG-uri, spitale (din studiul cantitativ, 25% au donat către spitale/ONG-uri), fie prin ajutor oferit persoanelor vulnerabile.

Datele prezentate fac parte din studiul omnibus săptămânal, ce combină metodologia cantitativă cu cea calitativă (comunitate online cu 50 de participanți). Studiul este reprezentativ pentru mediul urban și realizat de iSense Solutions pe perioada epidemiei de coronavirus pentru înțelegerea comportamentului românilor, având 500 de interviuri online în fiecare săptămână, grad de eroare +/- 4%, la un nivel de încredere de 95%.  

About The Author

Related posts