Argeș Ghid App împlinește un an și te invită la concurs!

Argeș Ghid App împlinește un an și te invită la concurs!

Arges Ghid App împlinește un an și te invită la concurs!
Pe 19 aprilie, Argeș Ghid – ghidul digital de timp liber cu hartă interactivă, aniversează 1 an de la lansare.

Ce este Arges Ghid?

O aplicație mobilă simplă și prietenoasă în care veți găsi diverse recomandări, noutăți de la instituțiile publice, ofertele business-urilor locale, evenimentele majore care vă vor stârni interesul de a petrece un timp plăcut cu prietenii sau familia.

La aproape 12 luni de activitate, utilizatorii s-au arătat interesați să folosească ghidul digital interactiv al județului Argeș, cei mai mulți provenind din Pitești, Mioveni, Curtea de Argeș, Câmpulung, Topoloveni, Ștefănești, dar și din București, Baia de Fier, Brașov și Sibiu.

Statistica arată că, în ultimele 30 de zile, cele mai îndrăgite pagini sunt cele cu Noutăți, Informații Utile din județul Argeș, Editorialele din secțiunea Recomandări, urmate de paginile care fac trimitere către diferite afaceri locale, ediția online a revistei 7DAYS7NIGTS și camerele web.

Aplicația este construită în așa fel încât să fie utilă și atractivă pentru localnici, ținându-i la curent prin notificări de tip „push” cu tot ce se petrece în județul Argeș, de la știri de interes local până la atenționări meteo, restricții de trafic sau ceea ce se află în apropiere utilizatorului.

Noutatea adusă de Argeș Ghid App este modulul „În apropierea ta”, prin care utilizatorul poate vedea și accesa prin harta interactivă locurile de interes, fie că este vorba de parcare, stații electrice de încărcare, restaurante, farmacii sau magazine locale a căror informație este actualizată permanent.

Aplicația este disponibilă gratuit în App Store și Google Play și este deservită de website-ul www.argesghid.ro.

Argeș Ghid App împlinește un an și te invită la concurs!

Argeș Ghid App este prima platformă comunitară dezvoltată din inițiativă privată dedicată locuitorilor acestui județ.

***
Și pentru că zilele acestea cu toții stăm acasă și avem mai mult timp să descoperim lucruri noi, echipa Arges Ghid te premiază!Astfel, cei care vor vizita site-ul și aplicația pot câștiga un set de bijuterii din argint oferit de magazinul Primera Pitești!Detalii despre concurs aici: 7days7nights.

About The Author

Related posts