Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Săptămâna 3 – pachete pentru lereștenii fără ajutor
Săptămâna 3 – pachete pentru lereștenii fără ajutor

Săptămâna 3 – pachete pentru lereștenii fără ajutor

În contextul pandemiei de Covid-19, Fundația Conservation Carpathia a intrat în cea de-a treia săptămână de când vine în sprijinul comunității Lerești și oferă persoanelor în vârstă, fără nicio formă de ajutor, pachete săptămânal cu produse alimentare și de igienă de bază.

Săptămâna aceasta, Fundația Conservation Carpathia s-a alăturat mișcării de solidaritate în fața pandemiei Covid-19 și a cumpărat și distribuit primele pachete cu produse alimentare și de igienă, persoanelor în vârstă, fără nicio formă de ajutor, din Lerești.

Astfel, persoanele cu vârsta peste 65 de ani, fără sursă de venit sau fără un sprijin din partea familiei, au primit alimente de bază cum ar fi orez, zahăr, mălai, ouă, ulei, fructe și legume de sezon sau conservate, brânzeturi, miere și produse de igienă, esențiale în această perioadă. Toate produsele au fost achiziționate, cât a fost posibil, de la mici producători locali, cu atenție la nevoile oamenilor în vârstă, dar și cu atenție la amprenta de carbon pe care aceste produse sau ambalajele lor o au, respectând o politică strictă de mediu.

Cei care doresc să contribuie și să ajute la creșterea numărului de persoane sprijinite în zonă sau să susțină în posibila perioadă de prelungire a situației de urgență sunt rugați să ia legătura cu Fundația Conservation Carpathia pe www.carpathia.org/doneaza.

,,Eu, în calitate de purtător de cuvânt al acestor cetățeni le mulțumesc pe acestă cale celor de la Fundația Conservation Carpathia pentru că s-au gândit și la cetățenii din localitatea pe care o păstoresc”, a declarat primarul Marian Toader.

About The Author

Related posts