14.6 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 aprilie, 2024

Doi morţi în două zile la Mihăeşti!

Alte Știri

Doi morţi în două zile la Mihăeşti!

Vineri, au fost trei ceasuri rele pentru un tânăr din comuna Mihăeşti. Acesta şi-a pierdut viaţa într-un accident. Căruţa pe care o conducea s-a răsturnat peste el cu tot cu încărcătură.

Marian Ionuţ V, era născut pe 15 august. Acesta făcea transporturi cu căruţa la oameni prin sat. Vineri, ducea o căruţă încărcată cu lemne undeva în satul Văcarea din comuna Mihăeşti. Marian cobora cu atelajul pe o pantă destul de înclinată. Trebuia să ajungă cu lemnele la un consătean de 49 de ani.

Marian cobora cu atelajul înfrânat, pep anta respectivă. Pentru că înclinaţia era foarte mare, aşa după cum spun anchetatorii, iar Marian ar fi trecut cu căruţa peste un şanţ, aceasta s-a înclinat şi tânărul a fost aruncat din atelaj şi prins sub lemne.

La faţa locului au ajuns cadrele medicale care au putut constata doar decesul lui Marian, din păcate pentru el nu s-a mai putut face nimic. Echipa operativă a Poliţiei Câmpulung a demarat cercetările în acest caz, urmând să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidental.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei care a condus la decestul acestuia.

Alt incident la Mihăeşti!

La Mihăeşti a fost ziua şi evenimentul. După ce s-a înregistrat decesul tânărului de 23 de ani, a doua zi, adică sâmbătă, s-a anunţat la 112 că o persoană este căzută într-un canal şi că nu se ştie dacă este sau nu în viaţă. Spre Mihăeşti au plecat pompierii cu o autospecială şi un echipaj SAJ.

Un bărbat de 52 de ani din comuna Mihăești, aflat într-o stare avansată de ebrietate, s-a dezechilibrat și a căzut în albia unui pârâu, de la o înălțime de aproximativ 3 metri, pe o platformă betonată.

Inițial bărbatul a ieșit din locul în care căzuse, cu ajutorul unui consătean, după care a fost transportat de un echipaj medical la Spitalul Câmpulung, unde s-a constatat decesul. Preliminar fusese diagnosticat cu TCC și otoragie dreaptă.

Polițiștii vor efectua cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul. Cauza va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

Ultimele Știri

Locurile luate cu asalt de români în cea mai lungă mini-vacanță. Vor fi 8 zile libere

Locurile luate cu asalt de români în cea mai lungă mini-vacanță. Vor fi 8 zile libere. Românii se pregătesc...

Alte știri din aceeași categorie