14.4 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Ion Georgescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Mioveni

Alte Știri

Duminică, 16 august la Biroul Electoral Local, Ion Georgescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Mioveni. Alături i-au stat familia, dar și președintele PSD Argeș Ion Mînzînă și mai mulți deputați. Pro Media TV a difuzat în direct un interviu în exclusivitate cu candidatul PSD, la scurt timp după depunerea candidaturii.

Evenimentul de depunere a candidaturii nu a fost lipsit de incidente. Lui Ion Georgescu nu i s-a permis să vină împreună cu mai mulți consilieri locali la depunderea candidaturilor, cu toate că, la Pitești, nu a existat niciun impediment pentru candidatul liberal.

Au fost prezenți și consilierii locali PSD. De altfel, Ion Georgescu a afirmat că mai multe propuneri de pe lista PSD pentru consiliul local Mioveni sunt oameni tineri. Primarul a afirmat că dorește să își continue proiectele, iar în curând va prezenta și o platformă care va conține viitoarele investiții.

Ion Georgescu a subliniat că provocarea sa cea mai mare este ca viziunea pe care o va implementa să fie demnă pentru generațiile viitoare. El a dat asigurări că administrația locală are capacitatea, la Mioveni, să înceapă în condiții sigure anul școlar.

Ultimele Știri

Data când intră pensia pe card săptămâna viitoare. Ce se întâmplă cu cele care sunt livrate prin Poșta Română!

Data când intră pensia pe card săptămâna viitoare. Ce se întâmplă cu cele care sunt livrate prin Poșta Română!...

Alte știri din aceeași categorie