9.1 C
Campulung Muscel
miercuri, 15 mai, 2024

Reținut după ce un bărbat a fost înjunghiat pe la spate!

Alte Știri

Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au reținut un bărbat de 33 de ani, din Ştefăneşti, după ce ar fi ameninţat pe un alt bărbat cu un cuțit și ar fi rănit o altă persoană care intervenise pentru aplanarea conflictului.

În cursul nopţii de ieri, 21 august a.c., în jurul orei 23:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi despre o stare conflictuală între doi bărbaţi, constând în aceea că unul dintre aceştia folosind un cutit pentru a-l ameninţa pe celălalt, iar în această împrejurare un alt bărbat, care a intervenit pentru aplanare, ar fi fost rănit la spate.

Poliţistii au intervenit cu operativitate, identificând cele două persoane implicate în conflict, care au fost conduse la sediul Secţiei 1 Poliţie Piteşti.

Al treilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și loviri sau alte violențe.

După administrarea probatoriului, în cursul dimineţii, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 33 de ani, din Ştefăneşti, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ultimele Știri

Câți ani primești pușcărie dacă umbli băut sau drogat la volan! Cât timp nu mai poți conduce! Adio, pedepse mici!

Câți ani primești pușcărie dacă umbli băut sau drogat la volan! Cât timp nu mai poți conduce! Adio, pedepse...

Alte știri din aceeași categorie