17.4 C
Campulung Muscel
joi, 2 mai, 2024

Accident mortal, pieton și motociclist!

Alte Știri

În urmă cu puțin timp la Merișani s-a produs un accident grav de circulație între un motociclist și un pieton. Conform apelantului la serviciul 112 există două victime, ambele fără semne vitale.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj Smurd de prim ajutor. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea o motocicletă pe DN 7C, pe raza localității Bascov, din direcția Pitești către Curtea de Argeș, a lovit un bărbat de 63 de ani, din Merișani, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Totodată, din cercetări s-a stabilit că motocicleta nu era înmatriculată.
Din păcate, în urma evenimentului rutier a fost declarat decesul ambelor persoane implicate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat și ucidere din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ultimele Știri

Semnal de alarmă. Se confiscă banii românilor

Semnal de alarmă. Se confiscă banii românilor. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a vorbit despre progresele agenției pentru recuperarea prejudiciilor,...

Alte știri din aceeași categorie